/ Turtle Beach XO Four Headset

Question About Turtle Beach XO Four • /r/xboxone - reddit

Turtle Beach - Ear Force XO Four Stealth Gaming Headset - Xbox One

$40.74
 • Review
 • TAG : Is the Turtle Beach XO Four headset the One Fo(u)r you?,
ADD TO CART
 • Toch voelt de headset wel robuust en stevig aan. Ondanks de goedkope look zal 'ie wel tegen een stootje kunnen. Nu is de headset niet enorm raar gebruikt, maar ook wanneer je de headset opzet krijg je niet het idee dat de Turtle Beach XO Four snel kapot gaat.

  Toch voelt de headset wel robuust en stevig aan. Ondanks de goedkope look zal 'ie wel tegen een stootje kunnen. Nu is de headset niet enorm raar gebruikt, maar ook wanneer je de headset opzet krijg je niet het idee dat de Turtle Beach XO Four snel kapot gaat.

 • De Turtle Beach XO Four heeft een design dat goed staat bij de Xbox One. De bekende groene en zwarte stijl van Xbox komt ook helemaal terug in de Turtle Beach XO Four. Toch voelt en ziet de headset er niet heel premium uit.

  De Turtle Beach XO Four heeft een design dat goed staat bij de Xbox One. De bekende groene en zwarte stijl van Xbox komt ook helemaal terug in de Turtle Beach XO Four. Toch voelt en ziet de headset er niet heel premium uit.

  Headset Turtle Beach Xo Four Ear Force Xbox One Sem Fio
 • Net zoals de Playstation 4 variant (de Turtle Beach Stealth 400) levert de Turtle Beach XO Four fantastisch geluid. Je hoort zoveel in de game en vooral de kleine details zijn veel beter te horen.

Turtle Beach XO Four Stealth Headphones - Specs & Details

De Turtle Beach XO Four is een headset die boven verwachting presteert op het gebied van audio. Als je in deze prijscategorie een headset zoekt voor de Xbox One, dan zit je met de Turtle Beach XO Four helemaal goed. Het enige nadeel is dat de headset wat goedkoop oogt en voelt. Mocht je daar geen problemen mee hebben, dan is de Turtle Beach XO Four wat voor jou.